Support 2018-01-02T12:00:14+00:00

ABOUT

Support the talent… wordt ook Vriend van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland!

Wil jij bijdragen aan de talentontwikkeling van jongeren? Vind je het belangrijk wat Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland doet en wil je ons supporten? Word dan vriend van het Cultuurhuis!

Voor maar €25,- per jaar help je de jongeren en het Cultuurhuis zich te ontwikkelen en ondersteun je het jonge talent van Utrecht! Dankzij jou maken jongeren in de wijk kennis met kunst en cultuur zoals muziek, mode, theater, fotografie en dans. Zij krijgen de kans hun eigen creatieve talenten te ontdekken en ontwikkelen binnen De Boks Community. Want wat is er veel talent en ambitie! Door coaching, workshops, oefenruimtes en events motiveren we jongeren om met hun talent aan de slag te gaan en het beste uit zichzelf te halen.

Als dank voor je hulp kun je kiezen uit:

  • de jaarlijkse Mixtape met muziek van en door jongeren rechtstreeks uit De Boks Studio
    OF

de Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland Bureaukalender 2018

Daarnaast ontvang je automatisch drie keer per jaar een update over onze ontwikkelingen en die van de jongeren inclusief aankondigingen voor de leukste events!

KLIK HIER OM SUPPORTER TE WORDEN!ANBI-STATUS

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan het werk van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland? Dat kan onder vermelding van ‘gift’ via het rekeningnummer NL21RABO0300320116.

Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland is een organisatie zonder winstoogmerk en heeft een ANBI-status. Dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door onze ANBI-status voordeliger om te schenken. Je mag door de Geefwet bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op deze website.